Meciul UTA- FC Botoșani, sub semnul întrebării!

Duelul pe care FC Botoșani ar trebui să-l susțină în această rundă la Arad cu UTA stă sub semnul incertitudinii, formația din Vestul țării fiind lovită din plin de COVID-19.

După antrenorul Laszlo Balint și mijlocașul Sorin Bustea, care au fost confirmați cu virusul zilele trecute, arădenii au raportat alte trei cazuri de coronavirus, însă multe dintre testele arădenilor sunt neconcludente, motiv pentru care partida cu FC Botoșani este în pericol.
Florin Iacob (27 de ani, portar), Simos Roumpoulakos (29, fundaș stânga) și Alexandru Benga (31, stoper) au fost depistați pozitiv cu COVID-19, însă arădenii așteaptă cu emoții celelate rezultate  având în vedere faptul că multe dintre testele celor de la UTA trebuie repetate.

Conform regulamentului, meciul poate fi amânat o singură dată, dar nu poate fi programat mai devreme de 7 zile de la data inițială. În cazul în care nu se va putea juca la data la care e reprogramat, atunci echipa din cauza căreia s-a amânat, aici fiind vorba despre UTA, va pierde la „masa verde” cu 0-3.

Conform protocolului medical și de desfășurare a competiției, votat în Comitetul Executiv, o echipă dispută un meci dacă are valizi cel puțin 13 jucători, dintre care obligatoriu un portar.

Partida UTA – FC Botoșani este programată luni de la ora 17:30 la Arad, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!