Optimism debordant la FC Botoșani înaintea meciului cu FCSB! ( VIDEO)

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat la conferința de presă premergătoare duelului pe care elevii săi îl vor susține astăzi pe „Municipal” cu FCSB că, din punctul său de vedere, nu ar fi nicio surpriză dacă echipa sa ar obține prima victorie din istorie pe teren propriu împotriva „roș-albaștrilor”.

„Cum nu câştigasem niciodată în deplasare cu FCSB şi am făcut-o anul trecut, îmi doresc din tot sufletul să câştigăm acum şi să închidem cercul ăsta în ceea ce priveşte meciurile cu FCSB. Adică să câştigăm şi în deplasare, şi acasă. Bineînţeles că va fi greu, FCSB este o echipă puternică, cu jucători de valoare, cu un antrenor bun. Cei de la FCSB sunt în scădere de turaţie de când a plecat Man. Sau este o pură coincidenţă plecarea lui cu forma mai slabă. Spun formă puţin mai slabă, pentru că a pierdut două meciuri de campionat, ceea ce la FCSB e mai greu de acceptat. Acest meci poate fi decisiv pentru play-off, dar mai sunt meciuri. Cu cât reuşim mai repede să ne asigurăm calificarea în play-off, cu atât mai bine. Ca să ne eliberăm toţi de această presiune, după care o să luăm fiecare meci şi vedem unde vom fi”, a dclarat Marius Croitoru.

FC Botoşani – FCSB va avea loc astăzi de la ora 20:30, partida contând pentru runda a 25-a a Ligii 1, urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!
se încarcă...