Croitoru se teme să nu fie FURAT la Craiova: „Îmi doresc un arbitraj echidistant!” (VIDEO)

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat la conferința de presă premergătoare duelului cu Universitatea de la Craiova că se teme să nu fie dezavantajat de arbitraj la fel ca în meciul din Cupa României de pe „Municipal” cu oltenii.

„Eu îmi doresc la fiecare meci un arbitraj echidistant. Arbitrii trebui să înţeleagă că sunt puşi acolo doar să împartă dreptate şi nimic altceva. Arbitrajul românesc trece printr-un moment nefavorabil, pentru că sunt greşeli meci de meci, greşeli mari, care influenţează rezultatul final. Dacă ar fi greşeli la jumătatea terenului nu ar fi nimic, pentru că nu e nimeni nebun să se ia de ei, dar când sunt decizii importante care influenţează rezultatul normal că te deranjează, nu ai cum să fii impasibil la ceea ce fac ei. Avem şi noi trăirile noastre, muncim zi de zi, nu pot să înţeleg cum un arbitru aflat la 2 metri, ia o decizie neconformă cu ceea ce se întâmplă pe teren. De asta ne dorim să fie implementat sistemul video, pentru că atunci, indiferent de decizie, poate fi îndreptată acea greşeală”, a declarat Croitoru.

Înaintea duelului din Bănie, FC Botoșani se află pe locul 5 cu 37 de puncte în timp ce Universitatea ocupă locul 3 cu 47 de puncte.

Partida Universitatea Craiova – FC Botoşani, din cadrul etapei a 26-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 14:30, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!