Iftime încinge duelul marilor orgolii cu Sepsi: „Va fi deranj mare dacă …!”

0

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a încins duelul marilor orgolii cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație condusă de Cornel Șfaițer, actualul manager al covăsnenilor, nimeni altul decât „părintele spiritual” al grupării locale

Iftime consideră că duelul cu Sepsi OSK este capital în vederea calificării în play-offul a transmis apăsat că nu tolera un eventual eșec.

„Am emoții mari pentru că avem două sau trei meciuri în care nu am marcat niciun gol. Nu suntem poate în cea mai fericită stare mentală și vine un meci greu cu Sepsi. Dacă îi batem pe Sepsi, pot să spun că lucrurile se mai limpezesc, dacă nu, va fi deranjul foarte mare în ceea ce privește FC Botoșani, dar sper să trecem de meciul acesta foarte important. După ce am bătut-o pe CFR și am avut o stare de încredere și vedeam cum arată lotul meu, atunci credeam mai mult. Dacă dă Dumnezeu să ajungem în play-off, garantez că vom fi un jucător important acolo. Trebuie să ajungem acolo mai întâi”, a declarat Valeriu Iftime.

În tur la Sf. Gheorghe, Sepsi și FC Bootșani au terminat nedecis, 2-2, covăsnenii egalând la ultima fază a meciului spre disperarea lui Marius Croitoru care efectiv a „mușcat” din gazon. În istoria duelulrilor cu Sepsi, FC Botoșaani este fără eșec în Liga 1 având cinci victorii, celelellate patru „directe” terminându-se nedecis.

Înaintea duelului de luni de la ora 17:30 de pe „Municipal”, Sepsi OSK se află pe locul 4 cu 40 de puncte în timp ce FC Botoșani ocupă locul 5 cu 37 de puncte.

Deja ai votat!
se încarcă...