Cornel Șfaițer: „Duelul de luni va fi de care pe care!”

0

Fostul președinte al FC Botoșani, Cornel Șfaițer, în prezent managerul formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a declarat într-o intervenție la Pro X că duelul de luni din cadrul rundei a 27-a de pe „Municipal” dintre cele două formații va fi de „care pe care”.

„Este un meci foarte important atât pentru Sepsi cât și pentru FC Botoșani. Am suferit la ulitmul meci în fața revelației sezonului, Chindia și am pierdut în momentul în care aveam cel mai mult nevoie de puncte. La Botoșani vom da peste o echipă bună, care arată bine. Va fi un meci de care pe care. La Botoșani știu că e dorință mare de victorie. La fel și la noi. Știu însă că nu ne va fi ușor însă ne dorim să nu pierdem. Trebuie să fim foarte, foarte, foarte atenți. Personal, la ce am arătat în acest sezon vă spun sincer, cu mâna pe inimă, că și noi și FC Botoșani, merităm să fim în play-off”, a declarat managerul formației Sepsi.

Cornel Șfaițer i-a întărit înaintea jocului de la Botoșani poziția lui Leo Grozavu, demontând speculațiile conform cărora Sepsi ar fi interesată de Dan Petrescu.

„La Sf. Gheorghe nu se schimbă așa de ușor antrenorii. Noi ne dorim continuitate, iar Leo are tot creditul nostru. Dan Petrescu este un antrenor galonat, valoros, însă nu are nevoie de publicitate. Negăm vehement aceste zvonuri, mai ales că nimeni din clubul nostru nu a vorbit de Dan Petrescu”, a mai spus Șfaițer.

Înaintea duelului de luni de la ora 17:30 de pe „Municipal”, Sepsi OSK se află pe locul 4 cu 40 de puncte în timp ce FC Botoșani ocupă locul 5 cu 37 de puncte.

 

Deja ai votat!
se încarcă...