Șfaițer a bătut FC Botoșani și a dat verdictul: „La Giurgiu joacă un meci capital pentru play-off!” (VIDEO)

Cornel Șfaițer, managerul formației Sepsi OSK, a declarat că își dorește ca  și FC Botoșani, formație al cărui „părinte spiritual” este, să se califice în play-off-ul Ligii 1, acolo unde după victoria de ieri de pe „Municipal” cu 2-1, echipa covăsneană și-a asigurat prezența în proporție de 99%.

„Am arătat bine, am dat dovadă de agresivitate, de bărbăție, de tot ce trebuie și am tranșat victoria. La jocul prestat și ocaziile avute nu se pune problema victoriei. Mi-aș dori ca și Botoșaniul să meargă în play-off. Este o echipă bună a campionatului și chiar dacă a suferit în ultimele trei meciuri, sunt convins că în ultimele trei meciuri vor da totul pentru a-și atinge obiectivul. Cert este că la Giurgiu e un meci capital. Sincer m-aș bucura să mai venim aici la Botoșani în play-off!”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

În urma succesului cu FC Botoșani, Sepsi și-a asigurat în proporție de 99% prezența la „masa bogaților”, distanța față de FC Argeș, echipă aflată pe locul 7, fiind cu trei runde înaintea finalului acestui sezon regular de șapte lungimi.

 

Deja ai votat!