Șfaițer a bătut FC Botoșani și a dat verdictul: „La Giurgiu joacă un meci capital pentru play-off!” (VIDEO)

0

Cornel Șfaițer, managerul formației Sepsi OSK, a declarat că își dorește ca  și FC Botoșani, formație al cărui „părinte spiritual” este, să se califice în play-off-ul Ligii 1, acolo unde după victoria de ieri de pe „Municipal” cu 2-1, echipa covăsneană și-a asigurat prezența în proporție de 99%.

„Am arătat bine, am dat dovadă de agresivitate, de bărbăție, de tot ce trebuie și am tranșat victoria. La jocul prestat și ocaziile avute nu se pune problema victoriei. Mi-aș dori ca și Botoșaniul să meargă în play-off. Este o echipă bună a campionatului și chiar dacă a suferit în ultimele trei meciuri, sunt convins că în ultimele trei meciuri vor da totul pentru a-și atinge obiectivul. Cert este că la Giurgiu e un meci capital. Sincer m-aș bucura să mai venim aici la Botoșani în play-off!”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

În urma succesului cu FC Botoșani, Sepsi și-a asigurat în proporție de 99% prezența la „masa bogaților”, distanța față de FC Argeș, echipă aflată pe locul 7, fiind cu trei runde înaintea finalului acestui sezon regular de șapte lungimi.

 

Deja ai votat!
se încarcă...