Final: Astra Giurgiu – FC Botoșani 1-1!

La Giurgiu a început Astra – FC Botoșani, meci contând pentru runda 28 a Ligii 1.

AICI aveți echipele de start pe care mizează cei doi tehnicieni în această partidă!

În minutul 20 Enriko Papa vede cartonașul galben pentru un fault la mijlocul terenului. Acesta este al patrulea avertrisment al mijlocașului botoșănean care va rata meciul de runda viitoare cu Viitorul. Scorul este în continuare 0-0!

În minutul 39 Astra trece pe lângă deschiderea scorului, mingea reluată de Răduț cu capul lovind transversala porții apărate de Papp. Scorul este în continuare 0-0!

Goooooolllll FC Botoșani!!! Enriko Papa prinde un șut de senzație cu exteriorul de la 15 metri, balonul „mușcând” transversala înainte de a intra în poarta lui Lazar. Din minutul 43, Astra – FC Botoșani este 0-1!

Papa a avut șansa de a dubla avantajul FC Botoșani pe tabela de marcaj în minutul 73 după o degajare greșită a lui Lazar, însă reluarea sa din prima a trecut pe lângă poartă. Scorul în minutul 75 este Astra – FC Botoșani 0-1.

În minutul 79 Mattia Montini restabilește egalitatea pe tabela de marcaj punctând cu o lovitură de cap din 6 metri după un corner. Astra  FC Botoșani 1-1!

Partida de la Giurgiu dintre Astra și FC Botoșani s-a terminat nedecis, 1-1. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Marius Croitoru a acumulat 38 de puncte rămânând pe locul 5. De partea cealaltă giurgiuvenii au rămas la două puncte în spatele grupării locale, fiind pe locul 7.

Deja ai votat!