Astăzi, ora 17:00: Astra Giurgiu – FC Botoșani »»

0

FC Botoșani va susține astăzi de la ora 17:30 la Giurgiu cu Astra un meci capital pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Cele două formații sunt despărțite de doar două puncte în clasament înaintea duelului de pe „Marin Anastasovici”, gruparea locală fiind pe locul 5 cu 37 de puncte în timp ce gazdele ocupă locul 8 cu 35 de puncte.

Cu un scces în acest meci însă Astra face rocada în clasament cu FC Botoșani, echipa lui Marius Croitoru riscând astfel să iasă din „top 6” având în vedere că FC Argeș și Academica Clinceni, echipe clasate pe locurile 6 și 7 la startul acesteii runde cu 36 respectiv 37 de puncte, au meci direct și indiferent de rezultatul care se va consemna în „Trivale” una din cele două va trece peste FC Botoșani în clasament.

Formația pregătită de Marius Croitoru are un palmares dezastruos în fața giurgiuvenilor, Astra fiind una dintre puținele formații din Liga 1 în fața cărora botoșănenii „tremură” mereu. În cele 19 „directe” gruparea locală nu a reușit să obțină decât două victorii, giurgiuvenii adjudecându-și 11 partide, restul de șase dueluri terminându-se nedecis. În plus, în cele 9 dispute de la Giurgiu, FC Botoșani nu s-a impus niciodată, mergând de șapte ori în excursie și de două ori întorcându-se cu câte un punct.

Partida Astra – FC Botoșani va avea loc de la ora 17:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!
se încarcă...