Chindia amenință locul de play-off al FC Botoșani, iar Săndoi anunță: „Nu mă tem de nimic în ultima etapă!”

0

Chindia Târgovişte a învins FC Voluntari cu scorul de 1-0 (1-0) la Buzău, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii I și a încins lupta la play-off.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Marco Dulca (min. 28), iar echipa antrenată de Emil Săndoi rămâne în cursa pentru play-off cu acest succes.

„E o victorie muncită, care ține aprins interesul din sezonul regular. Noi am încercat să îi temperăm, să păstrăm un echilibru. Își doresc mai mult de la fiecare joc pe care îl avem. Vom încerca, în speranța că se va întâmpla un rezultat pozitiv pentru noi în celelalte două jocuri. Nu pot să spun că eram convins, dar speram să ajungem aici. Sper să îi pot felicita și la finalul campionatului. Nu mă tem de nimic în ultima etapă. Eu nu pot să le țin pumnii celor de la Voluntari sau celor de la Dinamo, e și interesul lor. Sunt convins că peste tot sunt orgolii în joc”, a declarat Emil Săndoi.

În urma acestui rezultat, Chindia a acumulat 39 de puncte, apropiindu-se la două lungimi de FC Botoșani și Academica, echipe care ocupă ultimele două locuri eligibile în „top 6”.

Deja ai votat!
se încarcă...