Marius Croitoru a anunțat obiectivul FC Botoșani în play-off: „Îmi doresc să recidivez!”

0

Pentru al doilea sezon conecutiv, FC Botoșani va lua startul în play-off-ul ligii 1.

Marius Critoru, antrenorul principal al grupării locale, a declarat că nu există termen de comparație între această calificare în play-off și precedenta, având în vedere că pe tot parcursul acestui sezon regular a fost nevoit să se despartă de titularii care au reușit să califice echipa sezonul trecut în „top 6”.

„Nu există termen de comparație. Este o performanță imensă. Eu am fost antrenorul care tot timpul a trebuit să vând, conștient de lucrul acesta, și să am și rezultate, pentru că acesta este obiectivul FC Botoșani, de a rămâne sus, de a fi mereu în top. Să nu fiu înțeles greșit. Nu a plecat nimeni de aici dezechilibrând lotul, pentru că tot timpul am urmărit ca atunci când vindem un jucător să avem ce pune în loc. Nu este însă ușor pentru un antrenor să piardă jumătate de echipă. Am pierdut cinci jucători importanți, care au contribuit din plin la accederea noastră în play-off și cu care am jucat în cupele europene. De aceea spun că performanța din acest sezon este peste cea de anul trecut”, a declarat Marius Croitoru.

Tehnicianul FC Botoșani a recunsocut că pentru CV-ul său, această a doua participare consecutivă a echipei în play-off este un mare plus, menționând că își doreșre să o încununeze cu încă o prezență în cupele europene.

„Este al doilea meu an de antrenorat și iată că am reușit o nouă performanță imensă, după ce sezonul trecut, la debutul meu ca antrenor, am reușit să calific echipa în premieră în play-off și să-mi trec în CV o participare în cupele europene. Îmi doresc să recidivez”, a mai spus Croitoru.

Deja ai votat!