Croitoru a stabilit tactica cu FCSB: „Dacă vrei să câștigi cu ei trebuie să-i ataci!” (VIDEO)

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani s-a arătat încrezător într-un rezultat pozitiv  duminică la Giurgiu cu FCSB și speră ca elevii săi să reediteze performanța din sezonul trecut și să iasă neînvinși din dubla cu „roș-albaștrii” din play-off.

Tehniciaul a afirmat în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu FCSB că nu va adopta o tactică defensivă duminică, urmând a juca totul pe cartea atacului.

„Dacă vrei să câștigi cu FCSB trebuie să-i ataci. Nu poți să te aperi cu ei și să câștigi. Vrem să jucăm fotbal. Sincer, scopul nostru accesta este în play-off, nu să ne apărăm. Vom vedea ce va fi însă indiferent de rezultat tot se vor găsi unul, doi să comenteze”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

La startul play-off-ului gruparea locală pleacă de pe locul 6 cu 21 de puncte în timp ce FCSB se află pe primul loc cu 33 de puncte, „roș-albaștrii” beneficiind și de rotunjirea de 0.5 puncte aplicată echipelor care au terminat sezonul regular cu un număr de puncte impar.

FCSB – FC Botoșani se dispută duminică de la ora 21:00 la Giurgiu, meciul fiind în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!