Papa vrea victoria cu oltenii: „Noi nu știm să ne apărăm. Jucăm totul pe atac!” (VIDEO)

0

Prezent la conferința de presă premergătoaare partidie de astăzi cu Universitatea Craiova, Enriko Papa a declarat că echipa va juca totul pe cartea atacului astăzi cu oltenii.

 „Va fi un meci greu însă vom merge peste ei, vom juca ofensiv pentru că noi nu știm să ne apărăm. Asta este problema noastră”, a declarat Enriko Papa.

Mijlocașul  a avut un discurs tăios și le-a transmis suporterilor că nu ar trebui să fie triști pentru că echipa a scris istorie prin calificarea pentru al doilea an consecutiv în play-off.

„M-a deranjat ce am auzit după meciul cu FCSB. Noi suntem curați. Am scris istorie aici. Am reușit o performanță unică, suntem pentru al doilea an la rând în play-off și nu înțeleg de unde atât de multă răutate. Trebuie și suporterii să înțeleagă că noi suntem Botoșani, nu Real Madrid. Facem tot ce depinde de noi, dăm totul pe teren, dar diferența este mare între echipele de pe primele locuri și noi, plecând de la buget, condiții de antrenament, loturi și multe altele. Ei iau tot ce e mai bun din Liga 1, pe când noi nu avem această forță financiară. Suporterii trebuie să înțeleagă acest aspect, să ne ajute, să ne sprijine și nu să vorbească prostii. Nu ne-a bătut ultima echipă din România ci prima, FCSB, o echipă bună, cu jucători de valoare. Suporterii nu trebuie să fie supărați că suntem în ply-off. Dacă eram în play-out ce făceam? Alte echipe mari sunt în play-out și luptă la retrogradare, iar noi suntem sus. Nu e bine? Eu zic că e bine și trebuie să fim fericiți”, a conchis Enriko Papa.

Deja ai votat!