Patronul oltenilor Mihai Rotaru, atac la Marius Croitoru: „Vorbește foarte mult și de multe ori pe lângă subiect!” (VIDEO)

0

Declarațiile pe care Marius Croitoru le-a făcut la conferința de presă de după remiza 1-1 cu Universitatea de pe „Municipal” au stârnit mânia oltenilor.

Finanțatorul „juveților”, Mihai Rotaru, a ținut să-i dea o replică acidă tehnicianului botoșănean care a afirmat că oltenii au fost inferiori la toate capitolele elevilor săi, care ar fi meritat să câștige partia după desfășurarea ostilităților din teren.

 „Noi avem rivalitate cu oricare dintre echipele cu care jucăm. E vorba de educație, nu de rivalitate. Dânsul vorbește foarte mult și de multe ori pe lângă subiect. Nu vreau să intru în conflict cu domnul Croitoru sau domnul Iftime. Eu îi felicit pentru atitudinea pe care au avut-o aseară, mai departe e treaba lor cum se prezintă în fața altor echipe. Ne simțim puțin frustrați, pentru că, în momentul în care s-a terminat campionatul regulat, eram în creștere de turație. Nu mai suntem la mâna noastră, titlul s-a cam îndepărtat”, a declarat Mihai Rotaru, la PRO X.

Mai jos aveți VIDEO cu declarațiile lui Croitoru de la conferința de presă care au stârnit mânia oltenilor!

Deja ai votat!