Croitoru și ai lui visează la prima victorie din istorie în „Gruia” » „Mi-aș fi dorit să câștige CFR în ultima etapă!” (VIDEO)

0

Marius Croitoru, antrenorul principl al FC Botoșani a declarat la conferința de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj de astăzi că se așteaptă la un meci infernal având în vedere faptul că ardelenii au pierdut runda precedentă cu Universitatea și este greu ca echipa campioană să cedeze două meciuri consecutive în play-off.

„Mi-aş fi dorit să câştige CFR în ultima etapă. E greu să prinzi o echipă campioană să piardă două meciuri la rând în play-off. Mai ales o echipă precum CFR Cluj, una matură şi experimentată. Şi valoric nu mai vorbim, pentru că nu e uşor să câştigi trei campionate la rând în nicio ţară. Aşa că nouă nu ne va fi uşor cu CFR, dar noi nu avem nimic de pierdut. Dar orice punct scos pe terenul campioanei este mulţumitor”, a declarat Marius Croitoru.

Alb-vișinii” abordează confruntarea de pe locul 2 cu 38 de puncte, la o lungime în spatele liderului FCSB, în timp ce botoșănenii se află pe locul 5 cu 25 de puncte, la două puncte de locul 4 pe care se află Sepsi OSK.

Per total, palmaresul „directelor” este net în favoarea ardelenilor care au 12 victorii față de cinci ale botoșănenilor, alte șase meciuri terminându-se nedecis. De notat ar fi că ultima dispută dintre cele două a fost câștigată de Papa & co, scor 2-1 pe „Municipal”, rezultat care a provocat la vremea respectivă (n.r. 8 februarie 2021) primul eșec în deplasare în Liga 1 pentru CFR după o pauză de 14 luni, precedenta înfrângere pe teren advers fiind suferită tot la Botoșani. În sezonul regular cele două echipei și-au valorificat avantajul terenului propriu, impunându-se cu același scor, 2-1.

CFR – FC Botoșani va avea loc astăzi de la ora 19:00, duelul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!