„Leul” vede Sepsi favorită în continuare la locul 4! (VIDEO)

Leo Grozavu, antrenorul principal al formației Sepsi OSK a declarat după meciul pierdut pe „Municipal” cu FC Botoșani, scor 2-1, că elevii săi rămân în continuare favoriți la locul 4!

„Când nu dai mingea în poartă, e clar că ai dificultăți. În a doua repriză, am încercat să schimbăm ceva în jocul nostru, pentru că cel puțin atacanții au fost apatici azi. Efortul depus în ultimul timp i-a marcat pe jucători. Am pus presiune, dar am ratat multe ocazii și am primit goluri mult prea ușor. Nu trebuie să ne plângem, ăsta e programul, toată lumea joacă din trei în trei zile. Suntem pe locul 4 deocamdată, noi nu doar că avem șanse. Alții au șanse să ajungă pe locul 4. Mai sunt încă 5 jocuri sunt multe puncte puse în joc. E mai frumos campionatul și la titlu, și la locul 4. Până la urmă, locul 4 s-ar putea să nu însemne nimic. Din punctul meu de vedere, e o decizie aberantă, locul 4 să joace cu locul 8”, a declarat Leo Grozavu după meci.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani a rămas pe locul 5 însă a acumulat 28 de puncte, apropiindu-se la două lungimi de Sepsi care este pe locul 4.

Deja ai votat!