Performanță de excepție pentru Alin Alexuc » Botoșăneanul se califică la Jocurile Olimpice pentru a treia oară în carieră!!!!

Performanță de excepție pentru Alin Alexuc! Botoșăneanul s-a calificat în această seară la Jocurile Olimpice pentru a treia oară în carieră.

„A 3-a calificare la Jocurile Olimpice! 2012 – Londra, 2016 – Rio, 2021 – Tokyo! Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost alături de mine! Am prins și mai multă putere prin fiecare mesaj pe care l-am primit de la voi!”. Este mesajul postat de luptătorul botoșănean pe o rețea proprie de socializare după ce a reușit această performanță fantastică.

Rezultatul de excepție a fost obținut în cadrul turneului de calificare de la Sofia, unde luptătorul botoșănean și-a spulberat toți adversarii la categoria la care a luptat, respectiv 130 de kilograme.

„Sportivul nostru de la greco-romane  marește delegația olimpică după o semifinală extraordinara câștigata cu 5-0 în fata adversarului din Polonia. Alin își câștigă biletul mult râvnit la a treia ediție a Jocurilor Olimpice din carieră, printr-o dăruire și o mobilizare exemplară! Felicitări, Alin! Locul tau este între cei mai buni din lume!”, a scris și Federația Română de Lupte (FRL) pe pagina oficială de Facebook.

Deja ai votat!