AS Intertenis Club Botoșani a organizat a 13-a ediție a „Memorialului Conu’ Mișu Gontaru!” (VIDEO)

Recent a avut loc cea de-a 13-a ediție a „Memorialului Conu’ Mișu Gontaru” la tenis, întrecere destinată veteranilor.

La acest eveniment au participat 60 de iubitori ai „sportului alb” din Botoșani, Dorohoi, Suceava, Tg. Neamț și Chișinău care s-au întrecut la opt categorii de vârstă la masculin, plus „open-ul” feminin.

În urma evoluției și a rezultatelor obținute Sorin Chirica și Costel Poleac, legitimați la AS Intertenis Club Botoșani au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoriile de vârstă la care au participat, +50 de ani, respectiv +55 de ani. De asemenea categoria „open” feminin a revenit botoșănencei de la AS Intertenis, Gabriela Ursaciuc.

Ioan Pânzar, președintele AS Intertenis, a declarat că acest eveniment a fost un real succes având în vedere că este primul de acest gen desfășurat în perioadă „nefericită” în care sportul a fost unul dintre cele mai afectate deomenii în pandemie.

„Clubul nostru nu ar fi reușit să organizeze acest eveniment dacă nu ar fi avut alături iubitori ai „sportului alb” și i-aș aminti pe Dorin Burlacu, Bogdan Neculeț, Cornel Fedor, Gabriel Atudoroae, Sorin Atudoroae, Alex Năstase, Claudiu Niculăeș, Leonard Botezatu, Gheorghiță Raclariu, Mihaela Filip, Costel Poleac, Dan Ursu, dar și arbitrului Cristi Pintilie și directorului de concurs Mihail Nistorică”, a declarat Ioan Pânzar, președintele AS Intertenis.

rbt

Deja ai votat!