EURO 2020 își desemnează astăzi câștigătoarea » Italia- Anglia începe la ora 22:00 » Echipele probabile sunt AICI »»

Astăzi, de la ora 22:00, pe „Wembley”, în direct la PRO TV, va avea loc finala EURO 2020, Anglia urmând a primi vizita Italiei.

Pentru Anglia, va fi prima finală din istorie la un Campionat European și a doua la un turneu final după cea de la Mondialul din 1966, competiție pe care a și câștigat-o. Prin accederea în ultimul act la EURO 2020, reprezentativa „Three Lions” devine a 13-a echipă care reușește această performanță.

Pentru Italia, finala de pe „Wembley” va fi a zecea din istorie la un turneu final. Echipa lui Roberto Mancini a trecut cu mari emoții în semifinale de Spania, impunându-se la penalty-uri cu 4-2, scorul la finalul timpului regulamentar și al celor două reprize „extra” fiind 1-1.

Cu Italia va fi al șaselea meci susținut de Anglia pe „Wembley” la EURO 2020. Singura confruntare în afara Londrei disputată de Kane & co a fost cea cu Ucraina din sferturi, care a avut loc la Roma. Pentru peninsulari va fi al doilea joc la Londra la acest turneu final după duelul din optimi cu Austria.

Echipe probabile Italia – Anglia:
Italia: Donnarumma- Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson- Barella, Jorginho, Verratti- Chiesa, Immobile, Insigne
Selecționer: Roberto Mancini
Anglia: Pickford- Walker, Stones, Maguire, Shaw- Phillips, Rice- Saka, Mount, Sterling- Kane
Selecționer: Gareth Southgate

Deja ai votat!