„Cireșarii” vin la Botoșani cu gândul la o nouă casă: „Sper să nu mai fim alungați de pe stadioane!”

Manager general al clubului FCSB, Mihai Stoica, a declarat, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia sa să nu mai fie alungată din Bucureşti şi să fie obligată să evolueze în provincie.

Oficialul bucureștenilor a precizat că îşi doreşte ca meciurile de pe teren propriu să se dispute pe Arena Naţională sau pe cele două noi stadioane, Arcul de Triumf şi Steaua.

„Sper să nu mai fim alungaţi din oraşul pe care îl reprezentăm. Pentru că dacă tot sunt stadioane în Bucureşti care trebuie întreţinute, ar trebui să fim lăsaţi să plătim sume foarte mari pentru a juca. Că e Arena Naţională, că e Arcul de Triumf, că e Ghencea… să fie în Bucureşti, să nu mergem să jucăm la Giurgiu, unde nisipul ne-a marcat un gol anul trecut care probabil ne-a costat titlul. De asta nici nu putem emite abonamente, aşa cum vor suporterii, pentru că nu ştim unde jucăm”, a declarat Mihai Stoica.

FCSB va deschide astăzi noul sezon competițional al Ligii 1 cu FC Botoșani, partida disputându-se pe „Municipal” de la ora 20:30.

Deja ai votat!