Armata Botoșani atacă careul de ași la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor!

Armata Botoșani atacă semifinalele la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor la minifotbal, competiție care este găzduită de municipiul nostru.
Din cele trei echipe botoșănene aliniate la startul competiției, Penitenciarul Botoșani, ASPR ISU Botoșani și Armata Botoșani, dosr ultima a surprins în mod plăcut, reușind să se califice în fazele superioare.
La întrecerea găzduită de Baza Sportivă „Junior Arena”, Armata Botoșani s-a clasat pe primul loc în Grupa D după ce a trecut la penalty-uri cu 3-1 de ISU Galați (1-1 în timp regulamentar) și 2-1 de Valeo Timișoara. În optimi, botoșănenii au dispus cu 4-1 de SEWS Deva, calificându-se astfel în sferturi unde vor da peste HTR Spedition Iași. Partida va avea loc astăzi la Baza Sportivă „Junior Arena” incepând cu ora 20.00. Semifinalele, finalele și festivitatea de premiere a Campionatului Național al Firmelor și Instituțiilor, competiție la care „Monitorul de Botoșani” este partener media, va avea loc duminică.

Vă reamintim că acest eveniment este organizat de Federația de Minifotbal din România în colaborare cu Primăria municipiului Botoșani, Baza Sportivă „Junior Arena” și Ilie Andrici. Așa cum v-am informat, la startul întrecerii s-au aliniat 22 de echipe din Arad, Bacău, Bihor, Bistrița – Năsăud, Botoșani, București, Galați, Hunedoara, Iași, Neamț, Ploiești, Zalău și Timișoara.

Deja ai votat!