CSȘ Botoșani a revenit în circuitul național la baschet feminin! (Galerie FOTO)

La Costinești a avut loc săptămâna trecută Campionatul Național U12 (masculin și feminin) și Campionatul Național U12 3×3 (masculin).

La întrecerea găzduită de baza BTT Costinești, au participat 38 de echipe din toată țara, județul nostru fiind reprezentat de Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Botoșani.

Aflată la prima participare la o competiție oficială, echipa pregătită de Silviu Gheorghiu a avut o comportare bună. Cu toate că nu au reușit să obțină nicio victorie, botoșănencele au avut de la meci la meci evoluții în creștere, experiența acumulată la această întrecere fiind cel mai mare câștig al echipei.

„Sunt foarte mândru de echipa mea. Chiar dacă nu am reușit să obținem nicio victorie, pentru noi a fost o experiență minunată. A fost prima competiție oficială la care a participat echipa noastră. Trebuie să sublinez faptul că, față de cluburile private care au fost prezente la acest eveniment, care în pandemie s-au antrenat și au avut și meciuri amicale, noi ne-am pregătit să spun așa doar on-line. Nu am avut niciun antrenament, niciun meci oficial și de aceea am plecat cu un mare handicap față de celelalte competitoare. Nu mai spun de faptul că am avut chiar și jucătoare cu trei ani mai mici față de alte echipe. Remarcabil este faptul că prestația noastră a fost în creștere de la meci la meci, evoluția din ultimele partide fiind mulțumitoare. Practic pe noi nu ne-au interest deloc rezultatele la această competiție, ci evoluția echipei, una de care eu sunt foarte mulțumit”, a declarat Silviu Gheorghiu, antrenorul echipei CSȘ Botoșani.

La revenirea de la Costinești, jucătoarele au avut parte de o surpriză plăcută fiind așteptate de părinți cu flori și aplaudate la scenă deschisă pentru această primă competiție oficială la care au participat.

Echipa CSȘ Botoșani:
jucătoare: Theodora Prelipceanu, Medeea Munteanu, Daria Ursan, Anastasia Sapariuc, Maria Brașoveanu, Bianca Popescu, Alexia Miron, Aniela Ciotîr, Florina Raluca Hîrtie, Miruna Macovei, Ana-Maria Vlădeanu, Ioana Spatariuc, Sabina Angheluș, Alexia Axinte, Ingrid Chelariu, Claudia Trofin
Antrenor: Silviu Gheorghiu

Deja ai votat!