Jocurile Olimpice: Honduras U23- România U23 se joacă astăzi de la ora 14:00!

Programate în 2020, Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate pentru anul acesta din cauza pandemiei.

Turneul de fotbal va debuta astăzi, 22 iulie și se va încheia pe 7 august. România s-a calificat în urma prestației echipei naționale Under 21 la Campionatul European din 2019, când a ajuns în semifinale, revenind astfel la această întrecere majoră după o pauză de 57 de ani.

Repartizată în Grupa B cu Honduras, Noua Zeelandă și Coreea de Sud,  selecționata de fotbal U23 a „tricolorilor” pregătită de Mirel Rădoi, are ca obiectiv la Tokyo accedrea în fazele superioare ale competiției.

Cu un lot de criză, mai multe echipe din Liga 1 refuzând să trimită jucători la Jocurile Olimpice, România va debuta astăzi de la ora 14:00 într-un meci cu selecționata similară a celor din Honduras.

„Tricolorii” vor disputa primele două meciuri la Kashima, cu Honduras și Coreea de Sud, urmând ca ultima partidă, cea cu Noua Zeelandă, să se desfășoare la Sapporo.

Evidențiem faptul că primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală. România va juca pe 22 iulie cu Honduras, pe 25 iulie cu Coreea de Sud, ultimul meci din grupe fiind pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Dacă va trece de grupe, România va înfrunta în sferturi locul 1 sau 2 din grupa A. Practic una dintre Japonia, Africa de Sud, Mexic și Franța.

Partida Honduras U23 – România U23 va avea loc astăzi de la ora 14:00, jocul fiind în direct pe TVR și Eurosport.

Programul complet al Grupei B
Joi, 22 iulie
Noua Zeelandă – Coreea de Sud (Kashima)
Honduras – România (Kashima)

Duminică, 25 iulie
Noua Zeelandă – Honduras (Kashima)
România – Coreea de Sud (Kashima)

Miercuri, 28 iulie
România – Noua Zeelandă (Sapporo)
Coreea de Sud – Honduras (Yokohama)

Deja ai votat!