Mirel Rădoi după victoria cu Honduras: „Poate am avut și puțin noroc!”

Mirel Rădoi, selecțonerul României a recunoscut că „tricolorii” au avut și șansă în partida de la Kashima, câștigată la limită cu Honduras cu 1-0, la meciul revenirii naționalei de fotbal după o pauză de 57 de ani la Olimpiadă.

„Poate am fost și puțini norocoși. Am cedat inițiativa în repriza a doua. Nu suntem la un nivel fizic foarte bun, dar sperăm ca de la meci la meci să mai acumulăm ceva și să putem juca mult mai repede și mai bine tranziția pozitivă. Așa este, chiar și în grupa noastră a fost o surpriză. Favorită la locul 1 era Coreea de Sud, dar atenție la Noua Zeelandă, nimeni n-are multe informații despre ei. Noi am urmărit meciul, o echipă foarte bună, determinată, organizată, dar mă bucur că am câștigat în această seară. De dimineață, când ne-am trezit, era telefonul inundat de urări din partea delegației României. Le urăm și noi multă baftă. Indiferent ce se va întâmpla, deja suntem câștigători, deja venim la această ediție de Jocuri Olimpice indiferent de ramura sportivă. Cu toții am demonstrat ceva și sunt sigur că putem face în continuare”, a declatat Mirel Rădoi, după meci, la microfonul TVR.

România va juca următorul meci, pe 25 iulie cu Coreea de Sud în direct la TVR și Eurosport de la ora 14:00, urmând ca ultimul meci din grupe să fie pe 28 iulie cu Noua Zeelandă.

Deja ai votat!