Șfaițer, debut european și cu Sepsi OSK » Spartak Trnava – Sepsi OSK se vede și la TV!

Astăzi de la ora 20:00, va avea va avea loc Spartak Trnava – Sepsi OSK, partida contând pentru prima manșă a celui de-al doilea tur preliminar al Conference League. Meciul va fi în direct pe Digi Sport 2.

În Slovacia, pe „City Arena Trnava”, vom asista la debutul european al formației din Sf. Gheorghe. În ediția trecută a Ligii 1, Sepsi OSK s-a clasat pe locul 4, dar a beneficiat de faptul că Universitatea Craiova a câștigat Cupa României și a prins astfel ultimul loc de Conference League.

Aspirațiile și așteptările la Sepsi OSK în acest sezon sunt foarte mari, investițiile fiind pe măsură. Pe lângă infrastructură, condițiile de care beneficiază echipa din Sf. Gheorghe fiind foarte bune, cât de curând urmând a fi inaugurat și un nou stadion de „top”, oficialii covăsneni au mutat spectaculos și pe piața transferurilor.

În cazul în care vor trece de cei de la Trnava, elevii lui Leo Grozavu vor întâlni în turul III preliminar al Conference League învingătoarea dintre Sutjeska (Muntenegru) și  Maccabi Tel Aviv (Israel).

Echipe probabile Spartak Trnava – Sepsi OSK:
Spartak Trnava: Takac – Curma, Kosa, Twardzik, Mikovici – Savvidis – Cabral, Prochazka, Bukata, Bamidele – Vlasko
Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Sousa, Mitrea, Ștefănescu – Rep, Vașvari, Bojic – Golofca, Chunchukov, Ashkovski

 

Deja ai votat!