„Leul” la pământ după eșecul cu CS Mioveni: „Ești dezamăgit atunci când pierzi!”

CS Mioveni a produs prima mare surpriză a noului sezon fotbalistic al Ligii 1, învingând în deplasare cu scorul de 2-1 (1-0)  Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Victoria nou-promovatei a fost obținută grație reușitelor semnate de Lucian Dumitriu (min. 38) şi Bogdan Rusu (min. 46), golul de onoare al echipei din Sfântu Gheorghe fiind reuşit de bulgarul Chunchukov (min.90+1).

„Ești dezamăgit atunci când pierzi. Acea gafă ne-a turnat plumb în picioare și nu am mai putut să ne revenim. A venit golul din repriza doua foarte rapid și Mioveni s-a închis. Au venit cu lecția învățată și s-au adaptat rapid la lipsa noastră de reacție. Ne-am asumat cu toții, am jucat în Europa. Sunt niște probleme pe care le vom analiza împreună cu conducerea ș jucătorii Trebuie să ne revenim cât mai rapid. Astăzi nu am demonstrat că suntem o echipă puternică, dar există circumstanțe”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al celor de la Sepsi OSK.

Pentru covăsneni aceasta este prima înfrângere a sezonului în timp ce pentru CS Mioveni este prima victorie din campionat. Cu 4 puncte în dreptul lor, Sepsi OSK se află pe locul 8 în timp ce CS Mioveni ocupă cu 3 puncte locul 12.

Deja ai votat!