joi, martie 28, 2024
AcasăSportLeo Messi a izbucnit în plâns la conferinţa de adio

Leo Messi a izbucnit în plâns la conferinţa de adio

Lionel Messi a susținut duminica la pranz conferința de presă în care anunță despărțirea oficială de FC Barcelona. Superstarul argentinian a surprins întreaga asistență atunci când a început sa plângă precum un copil.

„Nu eram pregătit pentru asta (n.r. pentru despărțire). Toată viaţa mea a fost aici. A trebuit să-mi conving familia că vom continua aici, că aici va fi casa noastră. Viaţa noastră a fost minunată aici. Trebuie să mă despart. Mulţumesc tuturor” – Lionel Messi, după care a început să plângă precum un copil.

„În ultimele zile m-am gândit mult la ce pot să spun, adevărul este că nu mă pot gândi la nimic. Este foarte dificil pentru mine, după atâţia ani. Nu sunt pregătit pentru asta şi sincer anul trecut eram convins ştiam ce voiam să spun, dar anul acesta nu este la fel, eu şi familia mea eram convinşi că vom rămâne acasă.

Eram acasă, credeam că vom rămâne aici, la Barcelona. Astăzi trebuie să spun rămas bun. După 21 de ani plec cu soţia mea, cu cei trei copii.

Pot să spun că în câţiva ani vom reveni, pentru că aici este acasă. Respect mult acest club şi vreau să le spun tuturor celor de aici, mulţumesc, am trăit multe experienţe frumoase.

Tot ce am trăit m-a făcut să cresc, m-a făcut persoana care sunt astăzi. Sunt recunoscător pentru afecţiunea care mi s-a arătat aici. Nu mi-am imaginat niciodată că va trebui să spun rămas bun.

Părăsesc acest club acum fără să-i fi văzut pe fani un an şi jumătate. Însă aşa a trebuit să fie. Sunt foarte recunoscător pentru iubirea pe care mi-aţi arătat-o toţi aceşti ani” – Lionel Messi, după care a început din nou să plângă.

„PSG este o posibilitate, dar în acest moment nu am nicio înţelegere cu nimeni. După apariţia comunicatului, am primit multe telefoane, sunt interesate multe cluburi. În acest moment nu există ceva finalizat, dar discutăm”, spune Lionel Messi, deți înțelegerea cu PSG e dată ca sigură de francezi.

„Când am aflat vestea, mi s-a înghețat sângele. Am fost foarte trist și a fost dificil. Încă mă simt rău, dar important acum este că familia și cei dragi sunt bine. Și că voi continua să joc fotbal. Aceasta este pasiunea mea” – Lionel Messi.

Deși atât fotbalistul, cat și președintele grupării de pe Camp Nou credeau că vor rezolva problema noului contract, aceștia au acceptat, în cele din urmă, faptul că nu există o soluție viabilă, din cauza reglementărilor din campionatul spaniol legate de rația între salariile jucătorilor și veniturile totale ale clubului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...