Astăzi, ora 21:30 FC Botoșani – Rapid » Avem echipele probabile!

Derby-ul rundei a VI-a a Ligii 1 va avea loc astăzi, de la ora 21:30, pe „Municipal” între FC Botoșani și Rapid București.

Cele două formații au avut un parcurs pe care nici cei mai optimiști suporteri nu l-ar fi anticipat la debutul sezonului competițional. Cu o echipă total schimbată față de cea cu care a terminat play-off-ul ediției trecute a Ligii 1, Marius Croitoru a găsit resurse să încropească o formulă la fel de spectaculoasă, care dă roade.

În ciuda unui program greu, în care au întâlnit două dintre pretendentele la titlu în acest an, FCSB și Universitatea Craiova, dar și trei formații care la nivel declarativ și-au fixat ca obiectiv accederea în „top 6”, FC Voluntari, UTA și Gaz Metan, „roș-alb-albaștrii” au acumulat 13 puncte. După remiza de pe teren propriu din prima rundă cu FCSB, scor 0-0, elevii lui Croitoru au reușit o serie de patru victorii consecutive dintre care trei în deplasare la Voluntari (1-0), Craiova (2-1), Mediaș (1-0) și una în propriul fief cu UTA (2-1).

De partea cealaltă, bucureștenii vin pe cai mari la Botoșani, moralul în tabăra formației pregătite de Mihai Iosif fiind la cote înalte în urma victoriei bbifate runda trecută pe „Național Arena” cu FCSB, scor 1-0. A fost al cincilea meci conecutiv pentru Rapid fără gol primit în Liga 1, „alb-vișinii” fiind singurii din campionat care se pot lăuda cu această performanță. Cu 13 puncte, la fel ca și FC Botoșani, „giuleștenii” se află pe locul 2 în clasament, datorită golaverajului superior, gruparea locală întregind podiumul.

Indiferent de reultatele care se vor înregistra în această rundă, atât botoșănenii cât și bucureștenii vor încheia etapa pe podiumul Ligii 1.

FC Botoșani- Rapid va avea loc de la ora 21:30, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Biletele pentru acest meci au prețul de 20 de lei la peluze și 40 de lei la tribune, accesul în stadion urmând a se face în urma protocolului impus de autorități. Față de startul sezonului, conform noilor reglementări în vigoare, minorii nu mai sunt obligați să se testeze, fiind astfel exceptați de la regula testării.

Echipe probabile FC Botoșani – Rapid:
FC Botoșani: Pap – Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – Papa, Malcom, Ongenda – Kage, Sila, Petkovski
Antrenor: Marius Croitoru
Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, Grigorie, Junior Morais, – Crepulja, Albu, Pănoiu – Carnat, Balan, Hlistei
Antrenor: Mihai Iosif

Deja ai votat!