CFR, învinsă la „general” la scor de tenis de Steaua Roșie!

CFR Cluj a fost eliminată din Europa League, urmând a-și continua aventura europeană în Conference League.

După ce a fost învinsă de Steaua Roşie la Belgrad cu scorul de 4-0, campioana României a fost depășită de sârbi și în „Gruia” cu scorul de 2-1 (1-1). Duelul de pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca,  a început practice de la 1-0 pentru Steaua Roșie, Aleksandar Katai deschizând scorul în minutul 4 din penalty.

Croatul Gabriel Debeljuh (min. 34) a marcat pentru 1-1, acesta fiind și scorul cu care cele două echipe aveau să intre la cabine.

Sârbii au dat lovitura în minutul 53, după o gafă de proporţii a portarului Bălgrădean, care a degajat greşit la o minge în adâncime a oaspeţilor, iar Milan Pavkov a îndeplinit o simplă formalitate.

CFR Cluj a avut din nou șansa egalării în minutul 62 însă Deac a ratat penalty-ul obținut de Debeljuh în urma unui fault asupra sa făcut de Dragovic.

Campioana României a terminat meciul în 10 jucători după ce argentinianul Rodriguez a primit în miutul 78 al doilea cartonaş galben și implicit roșu. S-a terminat 2-1 pentru Steaua Roșie care va continua în grupele Europa League. De partea cealaltă, CFR Cluj va merge în grupele Conference League, cea mai nou competiție organizată de UEFA.

Deja ai votat!