Remiză cât o victorie pentru „tricolori” la Skopje!

Reprezentativa României a terminat nedecis, scor 0-0, duelul susținut la Skopje cu Macedonia de Nord în cadrul rundei a 6-a Grupa J din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022 din Qatar.

Remiza obținută de „tricolori” este una prețioasă și menține România cu șanse reale la locul doi, selecționata lui Mirel Rădoi luptându-se pentru această poziție cu Armenia și Macedonia de Nord.

După acest rezultat, România se află pe locul al treilea, la un singur punct de Armenia, care a remizat surprinzător cu Liechtenstein (1-1) la Erevan și la cinci puncte de Germania, care a dispus clar cu 4-0 de Islanda la Reykjavik.

Luna viitoare, România va juca alte două meciuri în preliminarii, pe 8 octombrie, la Hamburg, cu Germania, iar pe 11 octombrie, cu Armenia, pe Stadionul Steaua din Bucureşti.

Vă reamintim că formațiile clasate pe promul loc în grupele preliminare se vor califica direct la turneul final din Qatar. Formaţiile clasate pe locurile secunde şi cele mai bune două echipe necalificate din Liga Naţiunilor 2020-2021 vor juca baraje în urma cărora alte trei formaţii vor obţine biletele pentru CM 2022.

Deja ai votat!