„Bursucul” a văzut alt meci: „O să fiu iar acuzat că cer penalty!”

Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj, a digerat cu greu eșecul de pe „Municipal” cu FC Botoșani, scor 1-0, înfrângere înregistrată la meciul său de debut în acest mandat pe banca tehnică a campioanei.

Cu tote că echipa sa a fost depășită clar de FC Botoșani, „Bursucul” s-a arătat nemulțumit de arbitrajul lui Radu Petrescu, care nu ar fi acordat mai multe penalty-uri pentru CFR Cluj.

„Nu putem spune că Botoșani a avut ocazii sau a dominat. Nu-mi aduc aminte decât de o ocazie a lor. În a doua repriză n-au ajuns la poartă. O greșeală mare de portar a făcut ca ei să câștige. S-au apărat pe două linii, au jucat cu spirit, cum joacă mereu. Ne-a lipsit și norocul azi și s-a văzut că absențele lui Alibec și Omrani sunt importante. Cei mai buni atacanți ai noștri n-au jucat. Aș vrea să revăd niște faze. Au fost faze în careu de penalty, două, trei, dar o să fiu iar acuzat că cer penalty. De pe bancă așa mi s-a părut. Din păcate, VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. Degeaba sărim noi pe bancă. Dacă ar fi VAR, nici n-am mai avea de ce să sărim, am aștepta să vedem ce zice VAR-ul. Cred că e un rezultat mincinos. Rămâne tabela, scorul. Plecăm în Cehia, un meci foarte greu, la fel ca și cel azi. Sunt cam de aceleași nivel echipele. Dacă nu recuperăm atacanții va fi foarte greu. Avem nevoie de ei să joace. Foarte dificil este. V-am spus de dinainte că sunt îngrijorat. Boateng e la debut, au revenit Culio, Bordeianu. La CFR, dacă nu câștigi, ai probleme. Trebuie să câștigăm următorul meci sau să facem un egal”, a declarat Dan Petrescu.

Deja ai votat!