Cătălin Stoleru: „Ne dorim să revenim unde ne este locul, în elita handbalului masculin din România!”

Așa cum v-am anunțat, CSM Botoșani va primi sâmbătă, în prima rundă în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, vizita formației Poli Iași, partida urmând a conta pentru prima rundă a Seriei A Divizia A la handbal masculin. Duelul va începe la ora 17:00, accesul spectatorilor fiind gratuit.

Botoșănenii pregătiți de Florin Ciubotariu au ca obiectiv declarat promovarea în Liga Zimbrilor, din care au retrograt sezonul trecut după numai un an de prezență.

Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani, susține că retrogradarea s-a produs în condiții speciale, un rol determinant avându-l pandemia, botoșănenii neavând șansa de a susține nici măcar un meci în fața publicului local.

„Chiar dacă am retrogradat după numai un an din Liga Zimbrilor, a fost o experiență bună. Am văzut ce trebuie să facem pentru a îndrepta lucrurile și sperăm ca anul viitor să abordăm altfel campionatul. E clar că unul dintre motivele retrogradării, dacă nu chiar principalul a fost pandemia. Au fost șase meciuri pe care le-am pierdut pentru că nu am putut să ne prezentăm din cauza COVID-19. Or acele meciuri ne-au tras în jos. Acele rezultate nu pot fi puse pe seama echipei. Impactul cu Liga Zimbrilor a fost dur însă am avut de învățat și cel mai mult am câștigat la capitolul experiență. Avem experiența unei promovări în Liga Zimbrilor și a meciurilor disputate acolo, care ne va ajuta enorm în acest sezon la finalul căruia ne dorim să revenim acolo unde ne este locul, în elita handbalului mascluin românesc”, a declarat Cătălin Stoleru.

 

Deja ai votat!