CSM Botoșani învinge la Suceava și continuă cursa pentru Liga Zimbrilor!

CSM Botoșani a bifat cea de-a doua victorie consecutivă în Divizia A Seria A la handbal masculin.

După ce au debtat cu dreptul în noul sezon competițional trecând pe teren propriu cu 31-18 de Poli Iași, echipa pregătită de Florin Ciubotariu au învins clar și echipa secundă a marii rivale CSU Suceava, scor 39-26 (18-12). Partida a fost dominată „da capo al fine” de botoșăneni, remarcații jocului fiind Claudiu Lazurcă, revenit după o suspendare care l-a făcut să rateze meciul cu Poli Iași și Robert Alupoaie.

„A fost un meci pe care l-am controlat cu autoritate, pe care l-am câștigat fără emoții. Mi-a plăcut implicarea băieților și faptul că au evoluat la turație maximă. În ritmul acesta cu sigurnață ne vom atinge obiectivul și vom reveni în Liga Zimbrilor”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

CSM Botoșani este lider în Serie A Divizia A cu maxim de puncte după primele două etape, fiind la egalitate cu CSU Galați și CSM Bacău 2. Următorul meci pe care Lăzurcă & co îl vor susține în campionat va aea loc vineri, 1 octombrie de la ora 17:00 în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiu cu cu CSM Bacău 2.

Deja ai votat!