Iftime pune tunurile pe Feșnic: „E un nimeni! Atât poate, atât face!”

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a pus tunurile pe centralul Horațiu Feșnic după partida de pe „Municipal” pe care echipa pregătită de Marius Croitoru a terminat-o nedecis, scor 1-1 (0-0) cu „U” Craiova 1948.

În minutul 72, la scorul de 0-1, Bradley Diallo a avut o intervenție neglijentă la Mihai Roman în suprafața de pedeapsă, dar centralul Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue. La finalul partidei, Valeriu Iftime a răbufnit și l-a desființat pe Horațiu Feșnic, căruia i-a reproșat neacordarea loviturii de la 11 metri în minutul 72.

„Feșnic atât poate. Atât poate, atât face, dar e de necrezut. La acea fază, nu știu dacă trebuia să decidă el sau să-i spună tușierul, dar a ridicat piciorul un metru. Eu când îl văd pe Feșnic sau pe unii din categoria lui, văd o întâmplare. Atât pot, atât fac. Fotbalul nu e pentru ei, ei sunt pură întâmplare, încearcă și ei, sunt actori ca sutele de fotbaliști pe care nu-i știe nimeni. Așa e Feșnic în arbitraj. E un nimeni acolo care face și el ce poate. Un arbitraj prostesc, dar nu arbitrajul ne-a bătut, ne-am bătut noi pentru că trebuia să jucăm mai mult fotbal cu echipele astea”, a declarat Valeriu Iftime.

Deja ai votat!