Moruțan, gol în stilul Messi în Turcia!

Fostul mijlcoaș al FC Botoșani, Olimpiu Moruțan a fost decisiv în disputa pe care Galatasaray  a câștigat-o cu 2-1 cu Goztepe, meci care a avut loc în cadrul rundei a VII-a din Super Lig.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, pe care FC Botoșani mai are de încasat o anumită sumă de bani de la FCSB, aceasta urmând a fi stabilită între cele două cluburi, a marcat golul de 2-1.

Cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău titulari, Galatasaray a fost condusă la pauză, după ce oaspeții au punctat prin Ndiaye în minutul 43.

În a doua parte a jocului, echipa lui FatihTerim a egalat prin Dervisoglu în minutul 49, profitând de o gafă colosală a portarului oaspeților, care a scăpat mingea printre picioare, apoi cei doi români au ieșit la rampă. În minutul 56, Olimpiu Moruțan a preluat  o pasă de 40 de metri venită de la Alexandru Cicâldău, a înaintat spre careu, a depășit doi adversari, și a șutat plasat învingându-l pe portarul Egribayat. A fost primul gol al lui Moruțan la Galatasaray, în al șaselea său meci în tricoul roș-galben.

Deja ai votat!