FC Botoşani şi Chindia au oferit cel mai slab meci al campionatului

Botoşaniul a pierdut două puncte acasă după cel mai slab meci pe care l-a făcut în acest campionat. Botoşănenii au început meciul din poziţia de echipă clasată pe locul II în campionat şi au tratat meciul mai mult decât superficial. Echipa lui Săndoi a făcut ce a ştiut mai bine, s-a apărat şi a reuşit să obţină egalul, deşi a jucat şi cu un om în minus ultima parte a meciului. 0-0 după unul dintre cele mai anoste meciuri din această ediţie de campionat.

Botoşani ajunge la a patra partidă consecutivă fără victorie, inclusiv cea din Cupă.

Min. 1 – Start de partidă. Arbitrul întâlnirii a fluierat începutul meciului. În prima repriză Botoşani va ataca la poarta dinspre Peluza Ion Bordeanu.

Min. 30 – Botoşaniul domină copios, dar numai la posesie. Posesie: FC Botoşani 65%, Chindia 35%.

Min. 45 – S-a terminat prima repriză! Fluierul arbitrului trimite la cabne echipele cu acelai scor, 0:0

Min. 46 – Partida se reia pe Municipal, în faţa a aproximativ 1000 de spectatori, plictisiţi de lipsa de fotbal din prima repriză.

Min. 65 – Dawa este autorul unei ratări monumentale. Portarul oaspeţilor scoate un gol ca şi făcut din picioarele jucătorului FCBT.

Min. 73 – Suciu încearcă să le facă vaţa mai uşoară botoşănenilor, făcând un fault stupid pentru care primeşte al doilea cartonaş galben. Botoşani joacă ultimul sfert de oră în superioritate numerică.

Min. 85 – FC Botoşani nu reuşeşte, nici cu un om în plus, să pună în pericol poarta adversă.

Min. 90 – Alin Seroni de la FC Botoşani luftează dintr-o poziție foarte bună.

Min. 90 – FINAL DE MECI. FC Botoşani îşi fură singură două puncte, după un meci extrem de slab. 0:0 cu Chindia, care a jucat şi în inferioritate pe final.

Deja ai votat!