Andrei Chindriș, decisiv în eliminarea lui FC Porto din Cupa Ligii!

Ponta Delgada, 10/26/2021 - Match counting for the 2nd round of the 3rd phase of the League Cup, 3rd Phase, between Santa Clara - FC Porto, held at the Săo Miguel Stadium. Feast of Santa Clara's goal scored by Andrei Chindris. (Eduardo Resendes/Global Images/Sipa USA),Image: 639981469, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Portugal ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Fostul fundaș central al FC Botoșani, Andrei Chindriș, a avut patrte de un debut de vis în Portugalia, la Santa Clara, formație la care s-a transferat în acest sezon.

Titular în meciul din Cupa Ligii cu FC Porto, câștigat de Santa Clara cu 3-1,  fostul jucător al grupării locale a deschis scorul în minutul 17. Urcat în careul advers pentru o lovitură de colț, Chindriș a reluat în plasă din întoarcere cu piciorul drept o minge respinsă de adversari.

Andrei Chindriș, a semnat pe 1 septembrie un contract valabil pe trei ani cu formația din prima ligă portugheză, Santa Clara. În urma acestei tranzacții în conturile grupării locale vor intra 200 de mii de euro, FC Botoșani urmând a încasa încă o sumă importantă la un eventual transfer, păstrând încă 33 de procente.

În momentul transferului la Santa Clara, unde este coleg cu fostul coechipier de la FC Botoșani, Hamidou Keyta, Andrei Chindriș a fost prezentat îmbrăcat în costumul lui Dracula.

Deja ai votat!