Klopp, mulțumit de jocul lui Liverpool cu Atletico: „Prestația a fost aproape perfectă!”

Juergen Klopp, antrenorul principal al formației Liverpool, s-a declarat mulțumit de evoluţia elevilor săi în partida câştigată în faţa spaniolilor de la Atletico Madrid, scor 2-0, success în urma căruia „cormoranii” și-au asigurat calificarea în optimile Champions League.

„Ne-am creat ocazii, unele chiar incredibile, pe care te întrebi cum de le-am putut rata, dar în seara asta prestaţia a fost aproape perfectă. Îmi imaginez că oamenii vor să vadă mai multe goluri. În repriza secundă am controlat cel mai bine jocul, pentru că avem un program incredibil şi chiar încercând să controlăm l-am pierdut pe Roberto Firmino, din cauza unei accidentări. Trent (Alexander-Arnold) a oferit două mingi incredibile, cu două finalizări incredibile, de asemenea”, a declarat Klopp la conferinţa de presă pe care a susţinut-o la finalul meciului.

Liverpool, s-a impus prin golurile marcate în prima repriză de Diogo Jota (min.13) şi Sadio Mane (mmin.21), oaspeţii evoluând cu un om mai puţin din minutul 36, după eliminarea lui Felipe.

Deja ai votat!