Mircea Lucescu, nemulțumit de arbitrajul cu Bayern: „Arbitrii au mereu o atitudine specială față de granzi, îi protejează!”

Mircea Lucescu, antrenorul principal al formației Dinamo Kiev, a pus tunurile pe arbitrajul brigăzii din Turica condusă de Halil Umut Meler, după partida cedată de elevii săi la limită cu Bayern Munchen, scor 2-1, jocul contând pentru runda a cincea a Grupei E din Champions League.

„Il Luce” a reproșat centralului faptul că nu a acordat un penalty pentru elevii săi la o fază din finalul primei reprize.

„A fost un meci echilibrat și puteam obține mai mult. La Munchen, acel penalty ușor acordat ne-a destabilizat și am pierdut.  La Munchen, am jucat bine până la acel penalty acordat foarte ușor. Am evoluat mult mai bine decât la Munchen, am jucat bine și trebuia să avem un penalty la Buyalsky. Dacă se acorda și marcam, jocul ar fi fost altfel. Arbitrii au mereu o atitudine specială față de granzi, îi protejează. Astăzi s-a demonstrat din nou. Nu cred că meritam să pierdem”, a declarat Mircea Lucescu, citat de UA Football.

În celălalt meci din Grupa E, Barcelona și Benfica s-au anigilat reciproc pe „Cam Nou”, scor 0-0.  În urma rezultatelor înregistrate în această grupă, Bayern este pe priul loc cu 15 puncte, urmată de Barcelona cu 7 puncte și Benfica cu 5 puncte, Dinamo Kiev fiind ultima cu un singur punct. În ultima rundă, echipa lui Mircea Lucescu va juca la Lisabona în timp ce Bayern va primi pe teren propriu vizita „extratereștrilor”.

Deja ai votat!