Reghecampf se așteaptă la război pe „Municipal”: „Agresivitatea va fi pe primul plan!”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, a declarat în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului de astăzi de la ora 20:30, din epilogul rundei a 18-a, cu FC Botoșani, că se așteaptă la un adevărat război în Moldova.

„Ne aşteptăm la un meci dificil pentru că Botoşani va încerca în mod sigur să câştige. În acest meci agresivitatea va fi pe primul plan. Suntem două echipe care vor să câştige şi să joace fotbal. Nu va fi uşor nici pentru Botoşani, nici pentru noi. Dar mergem acolo ca să câştigăm”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Cele două formații sunt la egalitate de puncte, ambele contabilizând câte 28 de puncte în urma parcursului avut în acest sezon regular al Ligii 1. Botoșănenii au câștigat în tur în Bănie cu scorul de 2-1, însă oltenii sunt mai bine poziționați datorită golaverajului superior (32-19 față de 16-15 al trupei lui Croitoru).

Partida FC Botoșani – Universitatea Craiova va avea loc astăzi de la ora 20:30, duelul urmând a fi arbitrat de o brigadă condusă de Istvan Kovacs.

Duelul va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!