FC-ul a reușit imposibilul » Campionii Botoșaniului UNIȚI indiferent de entitatea sportivă (GALERIE FOTO + VIDEO)

Colaborarea dintre FC Botoșani, Liceul cu Program Sportiv Botoșani, Clubul Sportiv Botoșani și Clubul Sportiv Școlar Botoșani, a cunoscut astăzi un moment istoric.

„Vreau să cred că orgoliile din sportul botoșănean sunt date de astăzi uitării. Doar împreună putem să ne punem amprenta și să contăm, nu numai în fotbal, ci în tot ceea ce însemană sport și nu numai la nivel național, ci internațional. Credeți-mă, nouă celor de la FC Botoșani nu ne-a fost deloc ușor să ajungem aici, însă astăzi putem spune că e un moment istoric și că toate eforturile noastre au meritat”, a declarat Valeriiu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

În prezența acestuia, dar și a celor de la FC Botoșani în frunte cu președintele clubului, Cătălin Anton, a sportivilor, profesorilor, antrenorilor și celor care conduc destinele LPS Botoșani, CSȘ Botoșani, CS Botoșani și nu în ultimul rând al reprezentanților Ministerului Tineretului și Sportului, Inspectoratului Județean Școlar și ai Consiliului Local Botoșani, a avut loc festivitatea de premiere a  performerilor sportului botoșănean în urma rezultatelor obținute în 2021.

Pe lângă cei enumerați mai sus, la eveniment a fost prezentă fizic campioana mondială la haltere Raluca Olaru, care a ținut un discurs motivațional celor prezenți în sală, iar on-line, Simona Radiș, campioana olimpică acordând un interviu – eveniment, în care a dezvăluit toate secretele care au dus la aurul de la Jocurile Olimpice din acest an.

Sub denumirea „Creștem Campioni”, gala de astăzi își propune să devină una de tradiție, în care la final de an performerii botoșăneni, indiferent de ramura sportivă pe care o practică, să fie elogiați și aplaudați la scenă deschisă pentru că reprezintă cu cinste județul nostru și fac cunoscut numele Botoșaniului prin sport.

Toată festivitatea „Creștem Campioni” poate fi urmărită AICI

Deja ai votat!