Mihai Iosif, prefațează Rapid – FC Botoșani: „Vom fi ca Peneș Curcanul!”

Mihai Iosif, antrenorul principal al formației Rapid București, a declarat în cadrul conferinței de presă premergătoare deulului cu FC Botoșani, pe care elevii săi îl vor susține astăzi de la ora 20:30 pe „Național Arena” în cadrul rundei a 21-a a Ligii 1, că în ciuda absențelor din lotul său, cei care vor intra pe teren vor da totul pentru victorie.

„Întâlnim FC Botoşani, o echipă foarte bună a campionatului, nu în cel mai plăcut moment al nostru. Avem 50% din lot lipsă (n.r. – din cauza accidentărilor şi suspendărilor). Dar cu siguranţă că alături de cei mai buni şi mai frumoşi suporteri din România vom da totul pentru cele trei puncte. Vizavi de atitudine, nu vreau să schimb nimic faţă de meciul cu FCSB. În ceea ce priveşte lotul, au mai căzut doi jucători. Mai luăm doi juniori… vom fi ca Peneş Curcanul. Dar cei care vor intra în teren fie că au 17-18 sau 30 şi ceva de ani trebuie să dea totul pentru victorie. Având 10 jucători lipsă, nici nu ştiu câţi sunt, pot spune că e o perioadă foarte grea şi mă bucur că se încheie. Este un moment foarte, foarte greu, am rămas în 10 jucători. Dar fiecare meci îl jucăm la victorie, indiferent cum”, a declarat Mihai Iosif.

Înaintea duelului care va fi în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look, FC Botoșani ocupă locul 4 cu 33 de puncte, iar Rapid locul 6 cu 31 de puncte.

Deja ai votat!