Marius Croitoru s-a decis asupra jucătorilor pe care îi va lua în Turcia » Lotul complet este AICI »»

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, s-a decis asupra lotului pe care îl va deplasa în Turcia.

Singura noutate o reprezintă cea a lui Sebastian Mailat. Venit de la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract, acesta a semnat cu  gruparea locală un contract valabil până în vara anului 2023. Lotului pregătit de Croitoru i s-ar putea putea alătura în perioada imediat următoare atacanții Mihai Roman II de la Universitatea Craiova și Terrence Tiesdell, care ultima oară a jucat pentru turcii de la Kocaelispor, discuțiile cu cei doi fiind foarte avansate.

Așa cum v-am informat, FC Botoșani va susține în perioada 7-17 ianuarie un cantonament centralizat în Antalya la Lara (hotel Miracle), unde va susține patru partide de verificare. Primul va fi pe 10 ianuarie, adversarul urmând a fi stabilit zilele acestea, după care pe 13 ianuarie, Papa & co își vor măsura forțele cu polonezii de la KS Lechia Gdansk. Pe 15 ianuarie, elevii lui Marius Croitoru au prevăzute două teste, primul cu ungurii de la Paksi FC și al doilea cu naționala Ugandei.

La reluarea campionatului, care va fi pe 22 ianuarie, FC Botoșani va primi pe teren propriu vizita celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație care se află după 21 de runde pe locul 10 cu 26 de puncte.

Lotul deplasat de FC Botoșani în Turcia:           
Portari: Eduard Pap, Mario Contra, Cristian Sîrghi, Șerban Tomache;
Fundași: Christopher Brawn, Tchakonte Dawa, Bogdan Filip, Vlăduț Luțu, Robert Neciu, Andrei Patache, Bogdan Racovițan, Alin Șeroni, Alex Țigănașu;
Mijlocași: David Croitoru, Andrei Dragu, Eduard Florescu, Malcom Edjouma, Hervin Onghenda, Enriko Papa, Petar Petkovski, Martin Remacle, Andrei Tîrvoveanu,
Atacanți: Realdo Fili, Herve Kage, Jaja, Lupeta, Mihai Roman, Mateus Barbosa, Sebastian Mailat

Deja ai votat!