vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportFC Botoșani începe cantonamentul din Turcia cu scandal!

FC Botoșani începe cantonamentul din Turcia cu scandal!

FC Botoșani a început seria amicalelor din Turcia cu scandal. În centrul atenției s-a aflat Marius Croitoru, antrenorul principal al grupării locale.

Nemulțumit de faptul că atenția reprezentanților mass-media prezenți la meciul pe care elevii săi l-au susținut împotriva modestei formații de liga a 3-a din Turcia, Siirt Il Ozel Idare Spor, era îndreptat către el în momentul în care își certa elevii pentru evoluția din teren și de faptul că erau conduși la pauză cu 2-1, tehnicianul și-a vărsat nervii pe echipele de jurnaliști de la GSP.RO și PRO TV.

„Imediat după ce și-a pedepsit jucătorii, pe care i-a trimis la alergat, și-a descărcat nervii pe reprezentanții presei. Scenele de la pauză, din zona vestiarelor, filmate de ProTV, care se afla în acel moment în spatele uneia dintre porți, l-au făcut pe Croitoru să se răzbune și pe echipa acestora. La final, tehnicianul celor de la Botoșani a venit în dreptul celor două echipe de jurnaliști și le-a transmis că la partidele pe care formația moldoveană le va mai juca în Turcia ei nu vor mai avea acces. Croitoru nu le-a permis nici elevilor lui să vină la interviuri. I-a transmis antrenorului secund: Nu le dați niciun jucător!”, relatează cei de la GSP.RO.

Partida cu modesta Siirt Il Ozel Idare Spor s-a încheiat 2-2, golurile botoșănenilor fiind marcate de Mihai Roman I și Alin Șeroni. Inițial, FC Botoșani trebia să joacă împotriva nemților de liga a 3-a de la Türkgücü München, însă acest joc a fost amânat.

Croitoru nu se află la primul „meci” cu ziariștii. Pe 21 noiembrie 2020, în timpul unui meci de pe „Municipal” cu Universitatea Craiova, scor 0-0, aflat într-o lojă a tribunei oficiale, fiind suspendat ca urmare a eliminării din meciul precedent cu UTA, tehnicianul a avut un exces de furie la adresa jurnaliștilor. Văzând că aceștia filmau accesele lui de furie îndreptate către proprii elevi și arbitrul Bogdan Dumitrache, antrenorul botoșănean şi-a mutat tirada de injurii la adresa acestora. Din antrenor s-a transformat în administratorul stadionului şi a început să urle la jurnalişti și să-i amenințe că nu vor mai avea acces la tribuna oficială.

„Vă scot afară din stadion. Să mă filmaţi ca şobolanii!”, a început acesta să ţipe la jurnalişti. În momentul în care i s-a arătat legitimaţia de presă şi acreditarea, acesta a continuat însă. „Ma doare în p..ă că eşti de la presă. Te scot afară!”, au continuat ameninţările, tehnicianul fiind calmat cu greu de Valeriu Iftime. Nu ar fi exclus ca și acum, finanțatorul botoșănean să facă pace între antrenor și jurnaliști, mai ales că Iftime s-a alăturat lotului în cantonamentul din Turcia.

Croitoru, campion în rândul antrenorilor Ligii 1 la cartonașe!

La ultima reprezentație a FC Botoșani din 2021, Marius Croitoru a primit cartonaș galben contra Rapidului, la scorul de 1-1, și va fi suspendat la primul meci al echipei din 2022, de pe 24 ianuarie cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

În minutul 61 al partidei cu bucureștenii, principalul botoșănean a prins o minge care încă nu părăsise suprafața de joc. Asistentul Daniel Mitruți a remarcat acest lucru și l-a atenționat pe Sebastian Colțescu, iar „centralul”  din Craiova i-a acordat cartonaș galben.

Acesta este al 8-lea avertisment din actuala stagiune va fi suspendat pentru a doua oară în acest campionat, urmând a rata confruntarea cu Sepsi OSK. De evidențiat ar fi că niciun alt tehnician din Liga 1 nu a fost suspendat pentru cumul de cartonașe în acest sezon. Croitoru a deținut recordul și anul precedent, când a primit primit 16 cartonașe galbene și două roșii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.5 ° C
5.6 °
3.8 °
86 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
9 °
lun
12 °
mar
11 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...