Eșec cu polonezii de la Gdansk pentru FC Botoșani în Antalya!

FC Botoşani a rămas fără victorie în 2022. Echipa pregătită de Marius Croitoru a cedat în cel de-al doilea test pe pământ turcesc pe care l-a susținut în fața polonezilor de la KS Lechia Gdansk cu scorul de 3-2 (1-1).

Pentru gruparea locală au înscris Herve Kage (min.15) şi Enriko Papa (min.53), golurile formaţiei aflate pe locul 5 în prima ligă poloneză fiind semnate de Ilkay Durmuş (min. 34), Bassekou Diabate (min.49) şi de Kacper Sezonienko (min.83). În primul test din Antalya, FC Botoșani a terminat nedecis, scor 2-2 cu modesta formație de liga a III-a din Turcia, Siirt Il Ozel Idare Spor, test în care pentru echipa lui Croitoru au punctat Mihai Roman I și Alin Șeroni.

Conform programului anunţat, pe 15 ianuarie botoşănenii vor juca două meciuri de pregătire, cu Paksi FC (Ungaria) şi cu naţionala Ugandei. Pe 17 ianuarie este prevăzută revenirea echipei la Botoșani, unde băieții lui Croitoru vor pregăti primul meci oficial din 2022. Acesta va fi luni, 24 ianuarie, de la ora 17:30 pe teren propriu cu cei de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație care se află după 21 de runde pe locul 10 cu 26 de puncte. După cum bine știți, după 21 de runde, FC Botoșani se află pe locul 4 cu 34 de puncte.

Deja ai votat!