spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTFC Botoșani demarează o nouă campanie umanitară: „Alături de Valentin Mihalache!” (VIDEO)

FC Botoșani demarează o nouă campanie umanitară: „Alături de Valentin Mihalache!” (VIDEO)

FC Botoșani demarează o nouă campanie umanitară. După ce în trecut a reușit să schimbe cu adevărat destine prin campaniile umanitare în care a fost implicat, clubul nostru se implică într-o nouă acțiune de suflet!

Reprezentanții FC Botoșani au răspuns promt apelului lansat de Ovidiu Caia, unul dintre ambulanţierii Servicului Județean de Ambulanţă (SJA), de a veni în sprijinul unuia dintre cei mai vechi şi respectaţi asistenţi din cadrul Unităţii de Primiri Urgențe (UPU), Valentin Mihalache, care se luptă cu o boală gravă.

După ce au aflat diagnosticul, colegii lui Valentin Mihalache au făcut front comun şi încearcă să îl ajute cum pot pentru a strânge cât mai mulți bani având în vedere că acesta va nevoie de o intervenţie chirurgicală, care este extrem de costisitoare.

Primul din familia FC Botoșani care a sărit în ajutor la aflarea acestui caz a fost „unicul căpitan”, Mihai Roman. Acesta și-a donat tricoul de joc, acesta fiind scos la licitație pe rețeaua proprie de socializare de Facebook de către Ovidiu Caia, fiind achiziționat ulterior cu suma de 1.300 lei.

Prezent la conferința de presă organizată de FC Botoșani în vederea mediatizării cazului asisteentului botoșănean, Mihai Roman, a făcut un apel la semeni și le-a cerut totodată și altor jucători să-i urmeze exemplul și să-și doneze tricoruile de joc pentru ca acestea să fie scoase la licitație, pentru a se strange cât mai mulți bani pentru Valentin Mihalache.

De altfel, la meciul de vineri, ora 18:45, cu UTA Arad, meci contând pentru runda a 10-a din SuperLigă, jucătorii vor ieși pe teren purtând tricouri cu chipul lui Valentin Mihalache și un banner de susținere pentru acesta (n.r. „Alături de Valentin Mihalache).

De asemenea, botoşănenii care vor veni pe stadion la meciul cu UTA Arad vor putea să doneze şi ei sume modice pentru aceeași cauză. Asta pentru că pe stadion vor fi prezente mai multe urne mobile în care spectatorii vor putea dona în cadrul campaniei „Alături de Valentin Mihalache”. Toate fondurile colectate în urma acestei acțiuni vor fi direcționate către Valentin Mihalache.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8 ° C
11.6 °
7.8 °
91 %
0.6kmh
14 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...