sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăSportVictorii pentru Old Boys și Atletico Textila în prima etapă din Liga...

Victorii pentru Old Boys și Atletico Textila în prima etapă din Liga botoșănenilor la minifotbal » Rezultatele înregistrate și programul meciurilor de astăzi »»

Old Boys și Atletico Textila, două dintre pretendentele la titlu în acest sezon, au debutat cu victorii în noua ediție a Ligii botoșănenilor la minifotbal.

Formația coordonată de Octavian Faier a trecut cu 2-0 de  Apollo Group, în timp ce Atletico Textila s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Young Boys.

Așa cum v-am informat anterior, marți, campioana en-titre, AFC Junior Botoșani, a trecut fără să forțeze cu 3-1 de cei de la Voința Șendriceni. O victorie la pas a obținut și FC Bucovina, o altă pretendentă la titlu în acest sezon, scor 4-2 cu ACS Invictus Bek Sport. În cel mai echilibrat meci disputat marți, AS Hazard Team Botoșani a dispus cu 1-0 de ASPR BT.

Astăzi sunt programate ultimele meciuri ale primei etape a Ligii botoșănenilor la minifotbal.

Vă reamintim că la competiția organizată de ACS Invictus Botoșani și Campionatul Județean de Minifotbal Botoșani, la care Monitorul de Botoșani este partener media, participă 14 echipe.

Cele 26 de etape ale Ligii botoșănenilor la minifotbal vor fi găzduite de  „Baza Junior Arena”. Ultimele două partide ale primei runde vor avea loc astăzi după programul de mai jos:

Program etapa I
Marți, 27 Septembrie 2022
AFC Junior Botoșani – Voința Șendriceni 3-1
ASPR BT -AS Hazard Team Botoșani 0-1
ACS Invictus Bek Sport – FC Bucovina 2-4
Joi, 29 Septembrie 2022
Old Boys Botoșani – Apollo Group 2-0
Young Boys -Atletico Textila 1-2
Vineri, 30 Septembrie 2022
ora 18:30 Șoimii Oneaga -NEI Divizia
ora 19:30 CS Dinamo – Ventana Team

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
1.6 ° C
1.6 °
1.1 °
67 %
4.2kmh
53 %
sâm
2 °
Dum
2 °
lun
1 °
mar
2 °
mie
4 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

„Tradiţii” strămoşeşti la Mileanca. Porţile furate în noaptea de sfântul Andrei au ajuns şi pe stâlpii de electricitate.

EDITORIAL

Gata, a trecut și Ziua Națională. Politicienii au făcut ceea ce știu mai bine, și anume au ieșit din birouri și și-au recitat discursurile...

GÂNDUL ZILEI

O terasă, bunăoară, Definită elegant, E una scoasă afară Din restaurant! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...