spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportCS Ardex Botoșani, pas uriaș spre promovarea în Divizia Națională A la...

CS Ardex Botoșani, pas uriaș spre promovarea în Divizia Națională A la tenis de masă!

Clubul Sportiv (CS) Ardex Botoșani a făcut un pas uriaș spre promovarea în Divizia Națională A de tenis de masă, după ce a terminat turul Campionatului Național al Diviziei B Seria I, pe Locul 1.

La Buzău, unde sub egida F.R.T.M. s-a disputat turul Diviziei B la tenis de masă, echipa fanion a județului Botoșani, Clubul Sportiv (CS) Ardex, a avut o evoluție senzațională, reușind victorii pe linie, ocupând în final un merituos loc 1, dătător de speranțe pentru obiectivul propus și anume, promovarea în Divizia Națională A de tenis de masă.

Echipa botoșăneană, formată din jucătorii Vlad Albu, Cătălin Sumanaru, Cătălin Albu și Alexandru Aga, și-a impus încă din prima zi jocul pragmatic, eficient și spectaculos învingând echipele Spartak București, scor 3-0, F.C Argeș Pitești, scor 3-0, C.S.M Moinești, scor 3-2, C.S. Armand Supuru de Jos, scor 3-0, C.S.Ok Club București, scor 3-1 și TT Energy Brașov, scor 3-0.

„Fără falsă modestie, pot spune că băiții noștri au făcut senzație la Buzău prin jocul practicat, ridicând de mult ori sala în picioare. Să auzi cum toată sala strigă Botoșani, Botoșani…a fost ceva fantastic. Spectatorii au dorit la final să facă poze cu jucătorii noștri …Pot spune că a fost un moment unic, practic cel mai frumos moment din acești șase ani de când am plecat la drum cu acest proiect, un moment care m-a făcut să-mi spun că toate eforturile, toată munca și zbaterea mea, au meritat. Suntem la un pas de a pune Botoșaniul pe harta tenisului de masă din România și sunt convins că dacă vom fi sprijiniți vom reuși îndeplinirea obiectivului”, a declarat Doru Viorel Popescu, președintele CS Ardex Club Botoșani.

Acesta a precizat că, la Buzău, diferența în cele trei zile de concurs care au fost foarte disputate, cu echipe bine pregatite, ambiții și orgolii la masa de joc, unde echipele au avut obiective bine definite, a fost făcută de profesionalismul, dorința și dăruirea jucătorilor botoșăneni, care au reușit astfel să-și surclaseze adversarii. De asemeena, Doru Viorel Popescu a precizat că transferul lui Alexandru Aga, s-a dovit a fi o carte câștigătoare.

„Prin transferul jucătorului Aga Alexandru în pauza competițională, am reușit să formez o echipă solidă, experimentată, cu care să ne îndeplinim obiectivul la final de campionat și anume, promovarea în Divizia Națională A de tenis de masă. Remarc întreaga echipă pentru jocul spectaculos, pentru concentrare, ambiție și dorința ca la final de campionat să putem spune, obiectiv îndeplinit. Urmează o pauză până în februarie 2023, timp în care jucătorii noștri se vor pregăti cât mai bine pentru îndeplinirea obiectivului. Mulțumesc celor care ne-au oferit sprijin financiar și au fost lângă acești băieți minunați ce merită respect, admirație și aplauze la scenă deschisă. Mulțumesc de asemenea celor care ne-au susținut, încurajat și felicitat la final de competiție. Sperăm ca prin performanțele și obiectivele propuse să atragem atenția autorităților locale, județene și a mediului privat cu privire la sprijinul financiar necesar pentru că sportul rămâne un ambasador al imaginii pozitive a întregului județ Botoșani”, a conchis Doru Viorel Popescu.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10.6 ° C
12.6 °
10.6 °
66 %
2.2kmh
100 %
mar
10 °
mie
19 °
joi
17 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...