sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăSportVictorie în ultimul amical din Turcia bifată de FC Botoșani! (video)

Victorie în ultimul amical din Turcia bifată de FC Botoșani! (video)

FC Botoșani a încheiat cu o victorie seria jocurilor de verificare susținute în cadrul cantonamentului centralizat din Antalya.

În ultimul test pe pământ turcesc, gruparea locală a trecut cu scorul de 3-2 de polonezii  de la Radomiak Radom, formație clasată pe locul 10 în Ekstraklasa, prima ligă a Poloniei. Pentru botoșăneni au punctat  Alin Şeroni, Eduard Florescu şi Mihai Roman I, golurile adversarilor purtând semnătura lui Leonardo Rocha, autor al unei duble.

În acest ultimo test din Turcia, Stoican a început în formula E. Pap – A. Patache, A. Şeroni, Mutombo, Al. Ţigănaşu – V. Dican, A. Ivanov – A. Dragu, Zabou, S. Mailat – M. Roman II, pe parcursul confruntării primind minute de joc și Ureche, Tomache, Ilaş, Cărăuşu, G. Dragomir, Pinson, Braşoveanu, Mboko, Sadiku, D. Gabriel, Florescu, Toader, M. Roman I, Cioiu, Khassin, C. Golofca și S. Camara.

În primele două  partide de verificare din Antaya, FC Botoşani a terminat la egalitate cu echipa poloneză Zaglebie Lubin (0-0) şi a învins formaţia azeră Şamahi FK cu 1-0.

Astăzi botoșănenii vor reveni în țară, urmând a pregăti pe plan local primul meci oficial din 2023 pe care îl vor susține pe „Municipal” cu Univ. Craiova, partida fiind programată sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20:00 în cadrul rundei 22 din SuperLigă.

După 21 de runde, FC Botoșani ocupă locul 13, loc de baraj, cu 21 de puncte, la egalitate cu Chindia care este pe locul 12 datorită golaverajului superior.

Deja ai votat!
Botoșani
ninsoare ușoară
1.6 ° C
1.7 °
0.4 °
76 %
0.5kmh
100 %
sâm
1 °
Dum
-2 °
lun
-3 °
mar
-3 °
mie
-3 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Ori au făcut prea multe bile, ori noaptea umblă pe străzi, în grup, ca elefanții. Altă explicație nu este.

EDITORIAL

Anul trecut guvernul condus de generalul ăăăă… ăăăă… Ciucă a dat ordonanță că gata, nu se mai fac angajări la stat. Atâta s-a bătut...

GÂNDUL ZILEI

De ce plâng chitarele Știu doar felinarele Că ele aduc necazul Când ard de pomană gazul... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...