joi, martie 28, 2024
AcasăSportFinala pentru play-off, Sepsi OSK – „U” Craiova 1948 se dispută astăzi

Finala pentru play-off, Sepsi OSK – „U” Craiova 1948 se dispută astăzi

Sepsi OSK – „U” Craiova 1948, va avea loc astăzi, 16 martie, de la ora 21:00 la Sf. Gheorghe. Partida este o restanță din cadrul rundei 23 din SuperLigă. În tur, „juveții” s-au impus la limită, scor 1-0.

Programată inițial pe 29 ianuarie în runda 23 din SuperLigă, disputa de la Sf. Gheorghe a fost  la momentul respectiv întreruptă definitiv de arbitrul Andrei Chivulete în minutul 26 la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor echipei lui Adrian Mititelu. Inițial Comisia de Disciplină a decis să acorde victorie la „masa verde”, 3-0, covăsnenilor. Nemulțumiți, oltenii au făcut recurs, iar Comisia de Apel din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) a anulat decizia celor de la Disciplină, partida urmând a se rejuca din minutul 1 de la scorul de 0-0.

Pe lângă decizia ca meciul să se rejoace, la recurs s-a decis să se mențină suspendarea suporterilor olteni la 6 meciuri disputate în deplasare, ambele echipe primind aceeași amendă, de 22.500 de lei.

Practic, la finalul celor 90 de minute ale duelului de astăăzi vom afla și deznodământul acestui „regular” și vom vedea care va fi cea de-a șasea formație care le va însoți pe Farul, CFR Cluj, FCSB, Univ. Craiova și Rapid în play-off-ul acestei ediții a SuperLigii.

Cele două fomații sunt la distanță de un punct în clasament, oltenii fiind pe locul 6 cu 40 de puncte iar covăsnenii pe locul 7 cu 39 de puncte. În aceste condiții, „alb-albaștrii” au și varianta remizei pentru a merge în „top 6”, în timp ce Sepsi OSK se califică în play-off doar dacă înving în acest meci.

Partida Sepsi OSK – „U” Craiova 1948 va fi începe la ora 21:00 și va fi în direct pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
8.9 ° C
11.6 °
8.3 °
63 %
1.3kmh
31 %
joi
9 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...