joi, iunie 8, 2023
AcasăSportElevi botoșăneni premiați la concursul „Șah în Școală” de la Hârlău

Elevi botoșăneni premiați la concursul „Șah în Școală” de la Hârlău

Colegiul Național Ștefan cel Mare” din Hârlău, a organizat la sfârșitul săptămânii trecute concursul „Șah în Școală”.

La eveniment au participat 60 de elevi din clasele primare, gimnaziale și liceale, printre care și cinci de la Colegiul Național „AT Laurian” și unul de la Școala Gimnazială Nr. 7 „Octav Băncilă” din municipiul Botoșani.

Performerul delegației botoșănene condusă de prof. Elena Alecsa a fost Ștefan Theodor Curcă, elev în clasa a IX-a la CN „AT Laurian”, care a luat premiul I.

„A fost o experiență frumoasă. Am avut parte de adversari foarte bine pregătiți, care mi-au pus probleme. Pe viitor îmi doresc să particip la cât mai multe concursuri asemănătoare”, a declarat Ștefan Theodor Curcă, elev în  clasă a IX- a a C.N. AT Laurian.

Andreea Naomi Onofrei, de asemeena, elevă la CN AT Laurian a obținut premiul trei în timp ce declarat Darian Mihnea Gaftoneanu, elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială Nr. 7 „Octav Băncilă” din municipiul Botoșani a obținut mențiunea II.

„Mi-a plăcut foarte mult acest campionat deoarece am avut niște adversari buni , de la care am avut ce învăța. La sfârșitul acestui campionat am luat mențiunea a doua, un lucru care nu poate decât să mă bucure”, a declarat Darian Mihnea Gaftoneanu.

Ceilalți trei elevi botoșăneni prezenți la etapa „șah în școală” de la Hârlău, Alexandru Paul Huțu, Alexandru-Ștefan Bîrzu și Petru Marian Harbuzariu, din clasa a IX-a de la CN „AT Laurian”, au primit diplome de participare.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
21.6 ° C
21.6 °
18.9 °
59 %
4.1kmh
52 %
joi
25 °
vin
26 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Important e că avem internet de viteză. Și e și ușor de reparat.

EDITORIAL

Luna în curs a debutat cu vești ce se vor mai degrabă corecte decât bune. Pentru că nu e nimic bun în faptul că...

EPIGRAMA ZILEI

Când despre-a lui iubită a aflat Că a umblat hai-hui și s-a … umflat, S-a supărat un pic și-a făcut bot Dar oful i-a trecut imediat După ce...

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...